SAP Business One On Premise

Når man skal vælge et nyt ERP-system, er der mange overvejelser at tage i betragtning. Når man har valgt et system, så skal man vælge den platform der passer til din virksomhed. Det første man skal beslutte er om man vil have alle operationer internt eller bruge en Cloud-løsning.


SAP Business One On Premise betyder at man installerer sin SAP Business One internt I huset. Dette kræver ofte en investering af tid, penge og plads til opsætning og styring af interne server I huset. Hvis du allerede har en etableret virksomhed, har du måske allerede interne servere og skal derfor bare installere SAP Business One.

Tilpasninger

SAP Business One On Premise giver ubegrænsede tilpasningsmuligheder. Hvis du har en virksomhedsmodel der kræver mange tilpasninger, anbefales det at implementere løsningen på stedet.

Data

Har du mange kritiske forretningsdata, som produktpriser, periode- og volumenrabatter, leverandørinformationer og vigtigst kunde- og deres ordreoplysninger, du frygter falder i de forkerte hænder, bør du overveje SAP Business One On Premise, så ingen tredjeparter har adgang til oplysningerne.

Se vores produktblade herunder

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvad RCS IT kan tilbyde, så ring og få en uforpligtende snak med Robert Schytt.