Konverter til SAP Business One

Ønsker du et ERP-system din virksomhed kan vokse og udvikle sig med, mange år ud i fremtiden? Så er SAP Business One måske det du har ventet på. SAP Business One er et ERP-system, som er udviklet specielt til små og mellemstore virksomheder. SAP Business One kan tilpasses til alle virksomheder.

Alle virksomheder er forskellige og SAP Business One er derfor designet til let at kunne tilpasses til dine specifikke behov. Hvis dit firma vokser og dine behov derfor ændre sig, kan SAP Business One let tilpasses løbende.

Mange års erfaring

RCS IT har gennem mange år haft hovedfokus på SAP Business One og vi kan dermed tilbyde jer 12 års erfaring og viden. RCS IT har masser af erfaring med konvertering fra C5, e-conomic, Nav, Visma, m.fl. til SAP Business One.

En konvertering fra et ERP System til et andet kan være et stort projekt, men med RCS konverterings værktøj og med den rette viden og planlægning kan det gøres hurtigt og effektivt. RCS IT har som certificeret Microsoft- og SAP Partner indgående kendskab til både C5, Nav og SAP Business One og kan derfor effektivt konvertere al jeres data ind i SAP Business One.

SAP Business One fås på flere forskellige platforme, du vælger selv om du vil installere på din egen server eller holde dig til dine kerne kompetencer og lade os stå for det hele. Hav dit it-system i skyen, og ta det med dig overalt. Log på SAP Business One på mobilen, iPad eller via en computer. SAP Business One kan tilpasses til netop jeres behov.

SAP Business One er skabt til at følge din virksomhed. SAP Business One er funktions bestemt og kan sættes op til at forskellige medarbejdere, kun har adgang til de oplysninger der er relevante for dem.

Konstant udvikling

SAP Business One er et ERP-system under konstant udvikling. SAP Business One er i dag en af de hurtigst voksende ERP-systemer på verdensplan, og der kommer stadig nye opdateringer og funktioner til, i takt med at verden forandre sig.

Så drømmer du om vækst i din virksomhed, så invester i et ERP-system der understøtter og hjælper dig til at tage gode beslutninger. SAP Business One kan følge din virksomhed, og give dig et overblik over din virksomhed, så du har et godt beslutnings grundlag.