Mere om Uniconta

Erik Damgaard er kendt for at have udviklet flere intuitive regnskabsprogrammer og Uniconta er ingen udtagelse. Det er et standard økonomisystem, der indeholder bogholderi, logistik og projekt. Det er tænkt som en standard platform, hvor partnere herefter kan skabe rammerne omkring økonomisystemet, så du kan få tilpasset den til dit it behov. RCS IT har mange års erfaring, med at skabe løsninger efter virksomheders behov og ønsker. Vi kan derfor tilbyde dig en skræddersyet løsning tilpasset til netop din virksomhed.

Hvad kan Uniconta

Du kan åbne flere forskellige skærmbilleder på samme tid. Felter og skærmbillede-layouts kan let flyttes, fjernes, tilføjes og gemmes i flere udgaver pr. bruger. Udskrifter kan designes individuelt.

Du kan let søge på alle data i søgefeltet.

Alle data bliver gemt i skyen via. Uniconta API bliver din data krypteret og gemt i skyen.

Finans Modul

Finans modulet er det mest avancerede modul i Uniconta. Det kan benyttes af alle virksomheder store som små. Finans modulet har alt du skal bruge til at bogføre, rapportere og overvåge din virksomheds økonomi. Kontoplanen indeholder alle nødvendige kontotyper og arter. Den viser saldo per konto, sum og beregningsudtryk. Der er flere bogføringskladder og flere kan tilføjes. Man vælger selv hvor mange og hvilke felter der skal vises. Momsrapporten udregnes automatisk og viser summen for hver momskode samt en specifikation.

Bogføring kan ske i alle valutaer og omregnes automatisk til standard valutaen.
Der kan laves op til 5 dimensioner på posteringer. Rapporteringsværktøjerne viser dimensionerne. Navne på dimensionerne er valgfrie. Til alle posteringer kan der vedhæftes scannede bilag i alle fil-formater.
Simulering: Når man har lavet en bogføringskladde, kan den simuleres inden bogføring. Balancen kan også simuleres inden bogføring. På denne måde kan du se resultatet af bogføringen, for kladden opdateres.

Balancerapporter kan frit designes, det er let at oprette nye eller ændre på eksisterende poster. Periodisering og fordeling er en del af finans modulet. Afslutningsarket til revisor ved årsafslutningen er også en del af finans modulet.
Der kan bogføres i flere regnskabsår på samme tid. Hvert regnskabsår kan opdeles i perioder, hvor både år og perioder kan spærres og lukkes.

Lagerstyring

Lagerstyring i Uniconta holder styr på:

  • Hvor er varen, location og plads
  • Kostpris (gennemsnit, FIFO, fast) og vareforbrug
  • Reservation af lager til ordrer
  • Restordrestyring
  • Statistik og historik

Under lager kan du oprette alle de varer, styklister og ydelser du køber og leverer, samt holde styr på dit lager, priser og lagerværdien.

Ordrer

Du kan oprette indkøbsordrer til leverandører og salgsordre til kunderne, hvorefter det automatisk reserverer varerne på dit lager. Der kan laves individuelle prislister, rabatter og momskonfigurationer.
Med ordrestyring holdes der styr på, hvornår en vare leveres. Fakturaer kan sendes i e-mail eller printes og sendes. Faktura layout kan designes individuelt med logo. Fakturaer opdateres automatisk i debitor/kreditor-konti samt på finanskonti.

Revisoradgang

Din revisor eller bogholder kan få Univisor adgang. Der gives den vej online adgang til klienters bogholderi. Klienter kan sende deres bilag direkte til Uniconta, så revisor eller bogholder har direkte adgang.

Konvertering

Der er lavet et gratis konverteringsværktøj til Uniconta, der nemt og sikkert kan overføre dine data fra f.eks. Dynamics C5 eller e-conomic.
Du kan få overført alle dine stamdata, samt alle dine transaktioner i modulerne finans, debitor og kreditor.