Abena

Abena er en en produktions- og handels virksomhed, som i 50'erne begyndte med et beskedent produktsortiment. I dag er koncernen en international handels virksomhed som leverer kvalitetsprodukter indenfor en lang række områder til både private og den offentlige sektor samt den private bruger i hele verden. 

Martin Kortbek Nordentoft fra Abena A/S fortæller:

”Vi har fået en effektivt transport løsning, som hjælper os med planlægningen af kørsler samt giver os et bedre overblik over arbejdsgangene. Vi har løbende haft dialog med RCS IT i forhold til de forbedringer som vi havde brug for, og de har været meget hurtige og agile i leveringen af disse”

Abena begyndte i 2019 deres samarbejde med RCS IT. Abena har fået en skræddersyet transport løsning fra RCS for lette arbejdsgangene. 

Med denne løsning har Abena fået forbedret deres planlægning af kørsler , så de nu har et bedre overblik og lette arbejdsgangene for både folkene på kontoret og de kørende chauffører. De har nu en integreret transport løsning som er synkroniseret. Deres ruter bliver automatisk planlagt, til de forskellige chauffører. Det integrerede system gør at Abena er blevet mere effektive, og har nu mere tid til at fokusere på deres kernekompetencer.