IT-sikkerhed

Cyberangreb kan ramme alle!

Hver år bliver flere virksomheder ramt af cyberangreb. Disse angreb kan have store omkostninger, for driften, effektiviteten og økonomien. Så hvordan undgår du at din virksomhed bliver ramt?

En virksomhed kan blive ramt på mange forskellige måder, men den mest kendte er phishing, når man forsøger at franarre dig personoplysninger, der kan bruges til svindel, tyveri eller anden kriminalitet. Typisk foregår de ved at en medarbejder modtager en mail, fra en afsender du normalt har tillid til. Der vil blive anmodet om en bestemt handling, som ”klik her”, ”log ind” eller ”udfyld”. Derfor er det vigtigt at klæde alle dine medarbejdere godt på, så de ikke falder i fælden. Dine medarbejder skal vide at de skal være opmærksomme på afsenders e-mail, indhold og links.

Der skal være styr på de interne procedurer, så alle medarbejder ved hvordan de skal håndtere ”besynderlige e-mails”. Ved at alle medarbejdere kender sikkerheds politikken, står din virksomhed stærkere i kampen mod cyberangreb.

Klassisk fejl

En fejl vi ofte ser, er at virksomheder glemmer at opdatere sikkerhedssystemer og Windows klienter. Sikkerheden falder, når programmer ikke er opdateret, det anbefales derfor at have en medarbejder der har ansvaret for alle opdateringer. Når man opdatere sine programmer, er det vigtigt at nærlæse betingelserne.

RCS IT og IT-sikkerhed

Når du køber et produkt hos RCS IT, sørger vi altid for den bedste IT-sikkerhed. Systemer er opdateret så i er sikret bedst muligt.

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvad RCS IT kan tilbyde, så ring og få en uforpligtende snak med Robert Schytt.