lgp-consult

lgp-consult er en foredragsvirksomhed, der i mere end 20 år har arbejdet med personaletrivsel på alle niveauer . Deres mål er at motivere til handling, motivere til at tage ansvar for egen og andres trivsel, give værktøjer til at komme videre og få det bedste ud af enhver situation. lgp-consult tilbyder et åndehul til både private og virksomheder. For dem er det vigtigste at skabe arbejdsglæde og begejstring, sætte fokus på sundhed, trivsel og derunder stresshåndtering.

Lisbeth G. Petersen fra lgp-consult fortæller:

” RCS IT har gjort det let at have styr på aftaler og have det hele samlet et sted. Det giver overblik og er absolut tidsbesparende. Det er nemt at arbejde med RSC IT, de er tålmodige og sætter sig grundigt ind i hvad vi som kunder har brug for, hjælper med ideudvikling og følger op. Lige hvad vi har brug for.”

lgp-consult begyndte i 2014 deres samarbejde med RCS IT. lgp-consult har fået en Timesags (WTM) samt Web hosting (CMS) med tilpasninger.

Med denne løsning har lgp-consult fået en mere tidssvarende og moderne hjemmeside, så de nemt kan administrere deres webside samt tidsregistreringer. De har nu en integreret bookingsystem, så deres tidsstyring og oplysninger er synkroniseret. Det integrerede system gør at lgp-consult er blevet mere effektive, og har nu mere tid til at fokusere på deres kernekompetencer.