SAP Business One

SAP Business One er designet til alle små og mellemstore virksomheder.

SAP Business One har funktioner som økonomistyring, salgs- og kundestyring, indkøbs- og lagerstyring og analyser og rapportering. Du får et innovativt, kraftfuldt og brugervenligt system, med muligheden for rollebaseret bruger-interface til dine medarbejdere.

SAP Business One fåes på flere platforme i form af:

  • SAP Business One Cloud
  • SAP Business One Hana
  • SAP Business One Mobile
  • SAP Business One on Premise

Succesrig implementering

Den sikreste vej til succes for virksomheder, som ønsker generel forretningsfunktionalitet, er SAP Business One. En enkel, men effektiv løsning, der tilgodeser behov inden for regnskab, rapportering, logistik og automatisering af salgsstyrken. Løsningen har følgende fordele:

 

Hurtig implementering

SAP Business One er nem at installere og vedligeholde, da den er baseret på åbne standarder, som ikke blot understøtter integration med andre systemer, men også sikrer en kortere oplæringsproces for brugerne.

 

Rimelige omkostninger

SAP Business One, der er prissat med de små virksomheders økonomi for øje, tilbyder et fuldt program af informationsbehandlings-funktionalitet, som skaber ny værdi og er på et overskueligt investeringsniveau.

 

Øget produktivitet og omkostningsstyring

Den let forståelige brugerflade lærer den ansatte at bruge løsningen hurtigt, samtidig med at den understøtter hurtige omkostnings- og produktivitetsforbedringer. Drag & RelateTM-funktionen gør det muligt for brugerne at forbinde informationer fra forskellige områder, hvilket letter og forbedrer brugen.

 

Intelligent beslutningstagning 

SAP Business One giver ledere mulighed for hurtigt og effektivt at hente strategiske data hvor som helst i virksomheden, idet løsningen giver fuld kontrol over virksomhedens data og aktiviteter. Alt er samlet i ét og samme system.

Robust skalérbarhed

Den fleksible og kraftfulde teknologi gør det muligt for små og mellemstore virksomheder at sikre vækst samt løbende at ændre og tilpasse deres SAP Business One-løsning.

Kontakt os og hør nærmere

Vi videregiver ikke dine oplysninger, vi har om dig til andre! Læs vores datapolitik.