Kompetencer

RCS IT ser løsninger hvor andre ser problemer

Hos RCS IT tilbyder vi udvikling af softwareløsninger til SAP Business One. Vi implementerer løsninger, rådgiver om de rigtige løsninger og skaber nye løsninger til de kunder der har specifikke behov. RCS IT kan også tilbyde standardløsninger, som vi har udviklet igennem en årrække, hvor vi har fået erfaring for hvilke behov de enkelte virksomheder har.

 

Erfarne konsulenter og udviklere

RCS ITs medarbejdere inkluderer applikationskonsulenter og udviklingskonsulenter, der i mere end 10 år har beskæftiget sig med at udvikle softwareløsninger til SAP Business One. Det betyder, at vores medarbejdere er dygtige teknikere såvel som erfarne analytikere. Hos RCS IT har vi specialiseret os i at se problemstillingerne fra kundens synspunkt, for vi vil gerne give vores kunder den nødvendige ekspertise og forståelse der er påkrævet for at kunne løse de problemer der opstår i deres arbejdsgange.

 

Ekspertise og forståelse

Med en løsning fra RCS IT kan din virksomhed sikre sig udvikling, tidsbesparelser på forskellige arbejdsgange og en forbedret brug af SAP Business One.