Vi leverer løsninger

Uanset hvilket erhverv du arbejder i, er det i dag vigtigt at være effektive. Alle erhverv forsøger at optimere deres processer og produktivitet. Det stiller høje krav til både medarbejdere og teknologien. Et godt ERP-system giver dig muligheden for at få det store overblik.

Et godt overblik kan hjælpe en virksomhed med at se, hvor og hvad ens ressourcer går til. ERP-systemet kan gennem grafer vise, hvor du bruger mange ressourcer og dermed også vise hvor fortjenesten er højst eller lavest.

Hos RCS IT er vi specialiseret i SAP Business One. SAP Business One er et ERP-System specielt designet til små og mellemstore virksomheder. SAP Business One omfatter alle dele af en virksomhed som regnskab, finans, salg, kundestyring, indkøb, drift, lager, distribution, rapportering og administration.

SAP Business One har mange muligheder, og det er her RCS IT’s viden kan hjælpe jer til at få mest muligt ud af systemet.

Brancheløsning

Gennem mange år har RCS IT skabt specialiserede løsninger til mange virksomheder. Kunder kommer til os med specifikke problemer og vi finder en løsning! I alle brancher er der behov for at effektivisere, og derfor er det vigtigt at systemer taler sammen. Derfor har RCS IT skabt systemer der arbejder sammen, så dine medarbejder kun skal ligge informationer ind en gang.

RCS IT har i dag mange AddOns der løser forskellige problemstillinger, som et standard ERP-system ikke kan. Det kan være tidsregistrering, projektstyring, kampagnestyring, prislister, lagerstyring, styklister, booking, ruteplanlægning, rykkerservice og meget mere.

Med disse løsninger opnås højere effektivitet og giver dermed dine medarbejdere mere tid til andre opgaver.


Hvis du er interesseret i at høre mere om hvad RCS IT kan tilbyde, så ring og få en uforpligtende snak med Robert Schytt.

Ring på +45 75 59 89 00

Produktion

Du kan se mere om vores løsning her.

Transport

Du kan se mere om vores løsning her.

Handel og service

Du kan se mere om vores løsning her.

Frysehus

Du kan se mere om vores løsning her.

Andre Brancher

Du kan se mere om vores løsning her.

Kontakt os og hør nærmere

Vi videregiver ikke dine oplysninger, vi har om dig til andre! Læs vores datapolitik.