Vi leverer løsninger

Uanset hvilket erhverv du arbejder i, er det i dag vigtigt at være effektive. Alle erhverv forsøger at optimere deres processer og produktivitet. Det stiller høje krav til både medarbejdere og teknologien. Et godt ERP-system giver dig muligheden for at få det store overblik.

Et godt overblik kan hjælpe en virksomhed med at se, hvor og hvad ens ressourcer går til. ERP-systemet kan gennem grafer vise, hvor du bruger mange ressourcer og dermed også vise hvor fortjenesten er højst eller lavest.

Hos RCS IT er vi specialiseret i SAP Business One. SAP Business One er et ERP-System specielt designet til små og mellemstore virksomheder. SAP Business One omfatter alle dele af en virksomhed som regnskab, finans, salg, kundestyring, indkøb, drift, lager, distribution, rapportering og administration.

SAP Business One har mange muligheder, og det er her RCS IT’s viden kan hjælpe jer til at få mest muligt ud af systemet.

SAP Business One fås i dag på flere forskellige platforme, du vælger selv om du vil installere på din egen server eller holde dig til dine kerne kompetencer og lade os stå for det hele. Hav dit it-system i skyen, og ta det med dig overalt. Log på SAP Business One på mobilen, iPad eller via en computer. En løsning der netop kan tilpasses til jeres behov

RCS IT har udviklet mange forskellige AddOns, som løser mange forskellige problemstillinger. Alle vores løsninger er fuldt integreret med SAP Business One.   


Hvis du er interesseret i at høre mere om hvad RCS IT kan tilbyde, så ring og få en uforpligtende snak med Robert Schytt.

Ring på +45 75 59 89 00

Produktion

Du kan se mere om vores løsning her.

Transport

Du kan se mere om vores løsning her.

Handel og service

Du kan se mere om vores løsning her.

Kontakt os og hør nærmere

Vi videregiver ikke dine oplysninger, vi har om dig til andre! Læs vores datapolitik.