Dokument Skanning er en løsning, der kan spare dig for en masse tid og taste arbejde.

Der findes 2 versioner af RCS Dokument Skanning, som håndtere forskellige typer dokumenter, som:

  • Faktura
  • Ordre

Håndtering af fakturaer/ordre er for mange virksomheder dyrt og tidskrævende. Derfor tilbyder RCS IT en automatisering, RCS Dokument Skanning. Elektronisk håndtering i skyen er en enkel løsning og let at komme i gang med. Du forbedrer produktiviteten, effektiviteten og kontrollen i din virksomhed, samtidigt med at du slipper for papirhåndteringen.

Vores løsningerne sikre at brugerne får den information, de har brug for på det rette tidspunkt. RCS Dokument Skanning findes både i skyen og/eller lokal installeret software. 

RCS Dokument Skanning Online

RCS Dokument Skanning er håndtering i skyen, som udtrækker data fra fakturaer/ordre.
Løsningen er en gennemtestet til automatiseret håndtering uden store omkostninger. Denne web-baseret løsning tolker information på leverandørfakturaer eller ordre og indekserer for præcis adgang til dit ERP- eller Workflowsystem.

Ved brug af denne løsning, vil din virksomhed spare på omkostninger fx til hardware, serverplads og softwarelicenser mm. Medarbejderne slipper for at rette fejlindtastet informationer. Data bliver tilgængelige online til verificering og godkendelse umiddelbart efter de er lagt op i skyen.

Læs mere om vores løsninger herunder: