Detailhandel

Mange butikker benytter i dag flere programmer til forskellige opgaver, som ikke er integreret med hinanden. Dette betyder at man skal indtaste de samme oplysninger flere gange. Her kan mange virksomheder spare tid ved at have det rigtige ERP-system. Et godt ERP-system giver adgang til diverse grafer og statistikker, som hjælper med at give dig et overblik både over ressourcer, salg og meget mere. Det hjælper dig grundlag for at tage velovervejede beslutninger.

Der findes i dag mange forskellige ERP-systemer på markedet og det kan være svært at vide hvilket et er bedst for netop din virksomhed.

RCS IT tilbyder løsninger både til fysiske butikker og webshops. Alle RCS IT’s løsninger er fuldt integreret og kan derfor være med til at sørge for at dine medarbejdere i fremtiden skal bruge mindre tid på administrative opgaver og kan fokusere på at give god service til dine kunder.


Hvis du er interesseret i at høre mere om hvad RCS IT kan tilbyde, så ring og få en uforpligtende snak med Robert Schytt.

Ring på +45 75 59 89 00

Brancheløsning

Du kan se mere om vores løsning her.