Mere om MS Dynamics 365 Business Central

RCS IT sælger Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vi er certificeret Business Solution Partner hos Microsoft, hvilket sikrer dig professionel behandling lige fra første konsultation til installation og tilpasning af programmet.


Microsoft Dynamics 365 Business Central er udviklet specielt til små og mellemstore virksomheder med op til 100 brugere. Microsoft Dynamics 365 Business Central er et ERP-system der samler hele din virksomhed i et system. Systemet håndtere bl.a. økonomi, salg, lager, produktion og meget mere.
Et godt ERP-system, som Microsoft Dynamics 365 Business Central kan hjælpe din virksomhed med at nå jeres mål. Microsoft Dynamics 365 Business Central er en fremtids sikret ERP-system, som tidligere hed Navision.

Få bedre overblik over økonomien

Fremskynd regnskabsafslutning, vis diagrammer med de økonomiske resultater i realtid, og få en forbedret prognosepræcision samtidig med, at du bevarer overholdelse og sikkerhed. Optimer din forsyningskæde. Maksimer rentabiliteten med et totalt overblik på tværs af operationer, indkøb, produktion, lager og lokationsstyring. Forøg salget, og få en forbedret service. Administrer salgsprocessen fra start til slut i Outlook, og levér fremragende service med en forbundet visning af kunder og servicehandlinger. Levér projekter til tiden og under budgettet. Planlæg og overvåg dine projekter med realtidsmetrikker om ressourcer, rentabilitet, opgaver og status.

Med Microsoft Dynamics 365 Business Central kan du:

• Tilknytte data på tværs af regnskabs-, salgs-, købs-, lager- og kundetransaktioner.
• Se diagrammer med økonomiske resultater i realtid.
• Identificer mønstre og tendenser.
• Fremskynd regnskabsafslutning og rapportering.
• Tilpas og del rapporter med problemfri integration med Excel.
• Forudsig det bedste tidspunkt for genopfyldning af lageret med indbygget intelligens.
• Brug salgsprognoser og forventede lagerbeholdninger til automatisk oprettelse af indkøbsordre.
• Få en holistisk visning af lageret, så du får bestilt nye varer i tide.
• Vedligehold den korrekte lagermængde gennem automatisk beregning af lagerbeholdninger, leveringstider og genbestillingspunkter. Foreslå automatisk erstatninger, når de ønskede varer ikke er på lager.

Vi har specialiseret os i at hjælpe virksomheder med IT-løsninger
Der er ikke to virksomheder, der er ens og derfor har hver virksomhed også forskellige behov og krav til deres økonomisystem.

Vi hjælper jer med at træffe det rigtige valg og derefter tilpasse systemet, så det passer til netop jeres virksomhed. Vi er specialister i specialprogrammering af ekstrafunktioner samt branchespecifikke løsninger.