Terminal Server

Med en Terminal server løsning fra RCS IT kan jeres medarbejdere altid logge på virksomhedens systemer uanset hvor de befinder sig i verden - uanset om de er konsulenter på udlandsrejse, kørende sælgere på de danske landeveje eller arbejder hjemmefra. 

Hurtig og nem adgang til virksomhedens data 

Via en bærbar computer, en hjemmearbejdsplads eller en tynd klient, kan medarbejderen nemt få adgang til virksomhedens netværk og servere. De logger ganske enkelt på via en Internet brugerflade. Alle programmer og data afvikles lokalt på virksomhedens netværk, som kun sender skærmbilleder videre til brugeren. Brugeren fjernstyrer således sine systemer med en velkendt Windows brugerflade og alt foregår i realtid, så det føles som om man arbejder lokalt og uden forsinkelser. 

Citrix mere sikkerhed 

Via vores partner Sentia tilbyder vi citrix, som er løsningen til jer, hvis I ønsker at samle jeres applikationer ét sted, for at optimere vedligeholdelsen og udrulningen til brugerne. Med Citrix kan I vedligeholde virksomhedens printere og applikationer og overvåge hele netværket og brugerne ét sted. Al vedligeholdelse og administration er således samlet centralt uanset antallet af brugere, klienter og hardware. 

Citrix giver høj sikkerhed, og hurtig adgang til jeres applikationer - uanset hvor jeres ansatte befinder sig! 

Vores partner Sentia er certificeret Citrix Access Partner - Silver Solution Advisor. Det betyder at deres medarbejdere er uddannet i den nyeste teknologi, hvilket sikrer jer den bedste rådgivning og service.