Microsoft Dynamics 365 Business Central

RCS IT sælger Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vi er certificeret Business Solution Partner hos Microsoft, hvilket sikrer dig professionel behandling lige fra første konsultation til installation og tilpasning af programmet.


Microsoft Dynamics 365 Business Central er udviklet specielt til små og mellemstore virksomheder med op til 100 brugere. Microsoft Dynamics 365 Business Central er et ERP-system der samler hele din virksomhed i et system. Systemet håndtere bl.a. økonomi, salg, lager, produktion og meget mere.
Et godt ERP-system, som Microsoft Dynamics 365 Business Central kan hjælpe din virksomhed med at nå jeres mål. Microsoft Dynamics 365 Business Central er en fremtids sikret ERP-system, som tidligere hed Navision.

Vi har specialiseret os i at hjælpe virksomheder med IT-løsninger
Der er ikke to virksomheder, der er ens og derfor har hver virksomhed også forskellige behov og krav til deres økonomisystem.

Vi hjælper jer med at træffe det rigtige valg og derefter tilpasse systemet, så det passer til netop jeres virksomhed. Vi er specialister i specialprogrammering af ekstrafunktioner samt branchespecifikke løsninger.

Se vores produktblade herunder

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvad RCS IT kan tilbyde, så ring og få en uforpligtende snak med Robert Schytt.

Kontakt os og hør nærmere

Vi videregiver ikke dine oplysninger, vi har om dig til andre! Læs vores datapolitik.