SAP Business One Cloud

SAP Business One Cloud - Browser Based ERP for your SME


Hvad er SAP Business One Cloud?
SAP Business One cloud er en platform, der giver dig nemt og hurtigt adgang til en SAP Business One løsning.
 
Den cloud-baserede platform er pre-installeret og klar til brug og konfigureret til at optimere din forretnings processer. Den omfattende Enterprise Resource Planning (ERP) løsning til mindre virksomheder SAP Business One platform er præinstalleret og klar til brug.
  
Hvad er fordelene ved SAP Business One Cloud?
SAP Business One cloud er en omkostningseffektiv måde at få adgang til en komplet løsning baseret på SAP Business One uden at have besværet med at skulle investere i hardware, netværk, backup og vedligeholdelse eller de løbende opdateringer af platformen.

 
Alle omkostninger er samlet i én fast månedlig pris, som inkluderer ubegrænset udnyttelsestid. 
Ingen upfront investering giver dig mulighed for at komme igang så hurtigt. 
De forudsigelige omkostninger giver dig mulighed for præcist at planlægge og budgettere.
Reducér it-omkostningerne ved at reducere vedligeholdelse og teknisk støtte, som kræves til en sådan løsning. 
 
Enkelthed
Enkel og umiddelbar adgang til SAP Business One. Du kan begynde at teste funktioner ved at udføre enkle og intuitive opgaver og derefter blive gradvist fortrolig med SAP Business One. 
 
SAP Business One i skyen giver dig mulighed for at fokusere på forretningen. 
 
SAP Business One cloud-løsning tilbydes som en forudbetalt tjeneste faktureret månedligt. Platformen er certificeret af SAP.
 
SAP Business One er din gateway til Cloud Computing arenaen. Cloud-teknologien gør det muligt for din virksomhed at arbejde effektivt med software og hardware der leveres som tjenester, der kan strømline din virksomheds arbejdsgange. Cloud eliminerer behovet for upfront software og hardware investeringer. Du skal kun betale et månedligt gebyr for de tjenester du rent faktisk bruger og simpelthen pay-as-you-go i henhold til din virksomheds behov, hvilket giver bedre omkostningseffektivitet og produktivitet.