SAP Business One Cloud

Hvad er SAP Business One Cloud?

SAP Business One cloud er en platform, der giver dig nemt og hurtigt adgang til en SAP Business One løsning.
 
Den cloud-baserede platform er pre-installeret og klar til brug og konfigureret til at optimere din forretnings processer. Den omfattende Enterprise Resource Planning (ERP) løsning til mindre virksomheder. SAP Business One platform er præinstalleret og klar til brug.

Ved at benytte RCS IT’s SAP Business One Cloud løsning slipper du for at ansætte en IT-medarbejder da RCS IT sørger for at dit IT-system er opdateret og klar til brug. Hvis der er problemer sidder vores medarbejdere klar ved telefonen til at hjælpe.
  

Hvad er fordelene ved SAP Business One Cloud?

SAP Business One cloud er en omkostningseffektiv måde at få adgang til en komplet løsning, baseret på SAP Business One uden at have besværet med at skulle investere i hardware, netværk, backup og vedligeholdelse eller de løbende opdateringer af platformen.

Alle omkostninger er samlet i én fast månedlig pris, som inkluderer ubegrænset udnyttelsestid. 
Ingen upfront investering giver dig mulighed for at komme igang så hurtigt. 
De forudsigelige omkostninger giver dig mulighed for præcist at planlægge og budgettere.
Reducér it-omkostningerne ved at reducere vedligeholdelse og teknisk støtte, som kræves til en sådan løsning.

Helt enkelt

Enkel og umiddelbar adgang til SAP Business One. Du kan begynde at teste funktioner, ved at udføre enkle og intuitive opgaver og derefter blive gradvist fortrolig med SAP Business One
 
SAP Business One i skyen giver dig mulighed for at fokusere på forretningen. 
 
SAP Business One cloud-løsning tilbydes som en forudbetalt tjeneste faktureret månedligt. Platformen er certificeret af SAP.
 
SAP Business One er din gateway til Cloud Computing arenaen. Cloud-teknologien gør det muligt for din virksomhed, at arbejde effektivt med software og hardware der leveres som tjenester, der kan strømline din virksomheds arbejdsgange. Cloud eliminerer behovet for upfront software og hardware investeringer. Du skal kun betale et månedligt gebyr for de tjenester du rent faktisk bruger og simpelthen pay-as-you-go i henhold til din virksomheds behov, hvilket giver bedre omkostningseffektivitet og produktivitet. 

Se vores produktblade herunder

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvad RCS IT kan tilbyde, så ring og få en uforpligtende snak med Robert Schytt.