Om RCS

RCS IT er værdiskabende softwareløsninger

RCS er eksperter i softwareløsninger til forskellige ERP platform herunder: SAP Business One, Uniconta og Microsoft DynaMics 365 Business Central.
Siden 1992 har direktøren i RCS IT, Robert Z. Schytt, arbejdet med at skabe unikke værdiskabende softwareløsninger til mindre og mellemstore virksomheder. Det gør ham til en af de konsulenter i Norden der ved mest om implementering og tilretning af software til ERP-systemer.

Fra succes til succes

I ti år var han en af direktørerne i Athena IT-Group og sørgede for, at Athena IT-Group voksede fra en lille afdeling i Haderslev til fire afdelinger fordelt over Danmark og Tyskland. I maj 2008 opkøbte Robert Z. Schytt Athenas administrative virksomhedssystemer – ERP-systemerne og startede RCS IT. På få måneder voksede RCS IT fra 4 medarbejdere til i dag at beskæftige 10 samt 6 freelancer medarbejder.

RCS IT – Our Resources Consultancy Solutions

De ansatte tæller folk som har arbejdet med implementering og udvikling af ERP-løsninger i mere end 10 år. Derfor har RCS IT et af de stærkeste mandskaber der kan løfte opgaver andre konsulentfirmaer ikke har ressourcer til. RCS IT udvikler ud fra kundens idéer og ønsker og alle løsninger har udgangspunkt i kundens behov. Derfor tilbyder RCS IT effektive og gennem testede standardløsninger, såvel som nye unikke tilpasninger til den enkelte virksomhed.

RCS IT skaber værdier for din virksomhed

For RCS IT er det vigtigt at skabe værdi for kunderne og at levere en vare, der kan skabe mere dynamik, effektivitet og overskud i en virksomhed. Som certificeret SAP-, Uniconta- samt Microsoft-partner og forhandler af deres produkter, er der garanti for at RCS IT yder den optimale service. RCS IT har bla. arbejdet tæt sammen med SAP Nordic og har udviklet landelokalisering for 4 lande på platformen SAP Business One.

En virksomhed med internationale visioner

Med sine efterspurgte softwareløsninger af høj kvalitet, levere RCS IT software løsninger til lande i hele verden. Målet er at blive den bedste ERP-leverandør af softwareløsninger.