RCS tilbyder kvalitets hosting

Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset og spar tid og besvær. 

Mange virksomheder bruger i dag alt for mange ressourcer på at vedligeholde egne servere og IT-løsninger. Men faktisk er hosting noget af det I med stor succes kan outsource - og I kan vælge at hoste hele eller dele af virksomhedens IT hos RCS IT, der i samarbejde med Sentia udbyder hosting. Hos os får I meget mere end en hostingløsning: vi kan tilbyde leje af alt fra hosting, hardware og software, til løbende drift og servicering for en fast, lav ydelse pr. medarbejder/enhed pr. måned. 

Sikker opbevaring af data i driftsikkert miljø

I slipper for besværet med at holde jeres servere og systemer kørende og er bedre sikret mod nedbrud. Få jeres systemer og data opbevaret i et driftssikkert miljø i vores professionelle hostingcenter hvor der er tænkt på alt, lige fra internetforbindelser, adgangskontrol, strøm, køling og overvågning, til ikke mindst sikkerhed og backup. 

Fokusér på din kerneforretning

Flere og flere virksomheder vælger at outsource deres IT-drift for at frigøre både økonomiske og menneskelige ressourcer. Dermed kan I fokusere på jeres kerneforretning og få et forspring i forhold til jeres konkurrenter. 

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvad RCS IT kan tilbyde, så ring og få en uforpligtende snak med Robert Schytt.