Brancheløsning- Håndværker

Brancheløsning

RCS IT kan tilbyde alle håndværkere en skræddersyet løsning, som kan hjælpe jer til at få et bedre overblik. RCS IT skaber integrerede løsninger. RCS IT har udviklet flere forskellige tillægsprogrammer til SAP Business One, som er fokuseret på at løse forskellige problemstillinger inden for bestemte brancher. En af vores Add Ons, Web Business Manager (RCS WBM) er relevant for mange håndværkere. RCS WBM er fuldt integreret med SAP Business One og kan benyttes til:

  • Tidsregistrering af medarbejdere. Kan også knyttes til et konkret projekt.
  • Fakturaer genereres i PDF format og kan sendes via E-mail.
  • Al kontakt med kunder kan dokumenteres og findes samlet.
  • Tilbud og kampagner kan sendes via RCS WBM
  • Projektstyring
  • Og meget mere...

Tidsregistrering

Tid og udfaktureringsgrad er vigtigt for en håndværker, der lever af at sælge sine ydelser på timebasis. Det gælder om at udnytte sine ressourcer fuldt ud og få betaling for alle de timer, der er brugt på et projekt. 

Derfor er det vigtigt, at medarbejderne nemt får adgang til at registrere timer på et projekt - nemt, da medarbejderen ellers ikke får det gjort. 

Kernen i RCS WBM tager udgangspunkt i en nem og effektiv tidsregistrering for den enkelte medarbejder. Via et overskueligt ugekort kan medarbejderen indtaste sit timeforbrug på de enkelte sager. 

RCS WBM er Internetbaseret, hvilket giver store fordele for din virksomhed. Systemet skal ikke installeres på medarbejderens maskine og denne har adgang til systemet fra kontoret, hjemmefra og ude i marken - via en pc med Internetadgang, en PDA eller sin mobiltelefon. 

Projektstyring

RCS WBM giver din virksomhed effektive funktioner til at budgettere og planlægge projekter og gør administrationen til en leg. 

Systemet indeholder både GANTT planlægning og budgettering på sagsniveau. Du får hurtigt overblik over ledige ressourcer, og systemet hjælper dig med at allokere ledige ressourcer.

GANTT diagrammet giver dig et visuelt overblik over dine opgaver eller projekter i en kalender oversigt.

Bookingen og ressourceplanlægning funktion er tilgængelig fra diagrammet på venstre side. Adgangen til systemet er persontilpasset via brugerlogin.

Læs mere om WBM

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvad RCS IT kan tilbyde, så ring og få en uforpligtende snak med Robert Schytt.

Ring på +45 75 59 89 00