Brancheløsning

RCS IT kan tilbyde en skræddersyet løsning til El- og VVS installatører, som kan hjælpe jer med at blive mere effektive. RCS IT sælger SAP Business One, som er et ERP-system specielt designet til små og mellemstore virksomheder. SAP Business One omfatter alle dele af en virksomhed som regnskab, finans, salg, kundestyring, indkøb, drift, lager, distribution, rapportering og administration. RCS IT har 12 års erfaring og kan derfor hjælpe jer med at få mest muligt ud af systemet.

SAP Business One fås i dag på flere forskellige platforme, du vælger selv om du vil installere på din egen server eller holde dig til dine kerne kompetencer og lade os stå for det hele. Hav dit it-system i skyen, og ta det med dig overalt. Log på SAP Business One på mobilen, iPad eller via en computer. En løsning der netop kan tilpasses til jeres behov.

RCS IT har gennem tiden udviklet mange forskellige tillægsprogrammer til SAP Business One, som kan hjælpe virksomheder med at blive mere effektive. En af de programmer kalder vi Web Business Manager (RCS WBM). RCS WBM er et program der kan bruges til tidsregistrering. Det betyder at dine medarbejdere online kan rapportere, hvor lang tid de bruger hos en given kunde. Informationen bliver automatisk videregivet til SAP Business One. Hvad kan RCS WBM?

  • Tidsregistrering af medarbejdere. Kan også knyttes til et konkret projekt.
  • Fakturaer genereres i PDF format og kan sendes via E-mail.
  • Al kontakt med kunder kan dokumenteres og findes samlet.
  • Tilbud og kampagner kan sendes via RCS WBM
  • Og meget mere...

Hvorfor vælge RCS IT

RCS IT er en IT virksomhed, der de sidste 12 år har haft vores hovedfokus på SAP Business One. Vi har et indgående kendskab til mange forskellige brancher, heriblandt El- og VVS installatører. Vi kan tilbyde mange forskellige løsninger. Så ring til os og fortæl om din virksomhed og vi kan sammen finde den optimale løsning der bedst passer jeres forretning.