Microsoft Dynamics 365

RCS IT leverer Microsoft Dynamics NAV/C5 økonomisystemer. Vi er certificeret Business Solution Partner hos Microsoft, hvilket sikrer dig professionel behandling lige fra første konsultation til installation og tilpasning af programmet.

For at virksomheden fra første dag kan få fuldt udbytte af økonomisystemet, er det vigtigt at medarbejderne har modtaget den rette undervisning i brugen af systemet. 

Undervisning for øget effektivitet
Vi tilbyder undervisning, der er tilrettet netop jeres forretningsgange. Den tid der bruges på en intensiv undervisning kvitteres med en øget effektivitet i virksomheden. 

Vi har specialiseret os i at hjælpe virksomheder med IT-løsninger
Der er ikke to virksomheder, der er ens og derfor har hver virksomhed også forskellige behov og krav til deres økonomisystem. 

Vi hjælper jer med at træffe det rigtige valg og derefter tilpasse systemet, så det passer til netop jeres virksomhed. Vi er specialister i specialprogrammering af ekstrafunktioner samt branchespecifikke løsninger. 

Microsoftprodukter der er fuldt integrerede
Som Microsoftpartner udbyder vi omkostningseffektive integrerede virksomhedsløsninger med omfattende service og support. 

Vore løsninger gør det muligt for mindre og mellemstore virksomheder at forbedre deres forretningsgange samt skabe grundlaget for at foretage væsentlige forretningsbeslutninger. 

Hvilket produkt egner sig til din virksomhed? 
Om et produkt er egnet til din virksomhed afhænger primært af størrelsen på virksomheden og de behov som løsningen er skabt til at håndtere. 

Microsoft Dynamics C5 er udviklet til mindre virksomheder og NAV til mellemstore virksomheder  
Løsningen er udviklet til at give mindre og mellemstore virksomheder en fleksibel, billig og integreret virksomhedsløsning. 

En løsning som giver brugerne den basale økonomi- og virksomhedsstyring og som derudover har integrerede udviklingsværktøjer der gør det muligt at tilpasse systemet til den enkelte brugers behov.

Se vores produktblade herunder

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvad RCS IT kan tilbyde, så ring og få en uforpligtende snak med Robert Schytt.

Kontakt os og hør nærmere

Vi videregiver ikke dine oplysninger, vi har om dig til andre! Læs vores datapolitik.