Gratis seminar

Konverter nemt til SAP Business One

RCS IT afholder morgenseminar i ERP-systemet SAP Business One.
Business One er udviklet af SAP, der i sin tid skabte den store SAP/R3, som en løsning målrettet mindre og mellemstore virksomheders behov og økonomi, og er i øjeblikket et af de hurtigst voksende systemer i verden.

SAP Business One er en moderne komplet it-løsning som kan være placeret i skyen. Det betyder at løsningen er lynhurtig, og at den er bygget overskueligt op.

Seminaret vil omhandle en gennemgang af, hvordan SAP Business One kan organisere og effektivisere alle forretningsprocesser i din virksomhed.

 

Lynhurtigt økonomisystem med alt du har brug for

På dagen får du bl.a. information omkring: Hvor let det er at konvertere til SAP Business One, information om modulerne i SAP Business One, viden og opbygning af produktionsmodul, projektstyring, e-mail håndtering i SAP Business One, oprettelse af salgsordrer, produktionsordre, kapacitetsplanlægning, fakturering med mail, information om produktionsstyringen og projektstyring i Sap Business One og hvordan du bærer dig af med fysiske bilag i SAP Business One. Robert Schytt slutter dagen af, med et attraktivt tilbud kun for virksomheder der deltager i dette seminar.

 

Dagens agenda
Kl. 08.30 – 09.00
Velkomst og morgenmad
Direktør, Robert Schytt, RCS IT

Kl. 09.00 – 11.15
Hvad kan ERP-systemet?
Konsulent, Robert Schytt, RCS IT

 

Kl. 11.15 – 11.30
Spørgsmål og dagens tilbud
Direktør, Robert Schytt, RCS IT

 

Kl. 11.30 – 12.00
Frokost og forfriskninger

 

Tilmeld dig her på info@rcs.dk eller telefonisk på 75 59 89 00.

Ps. Du skal oplyse Navn, Virksomhed samt E-mail og Telefonnummer for at deltage.