SAP Business on Premise

Succesrig implementering

 

Den sikreste vej til succes for virksomheder, som ønsker generel forretningsfunktionalitet, er SAP Business One. En enkel, men effektiv løsning, der tilgodeser behov inden for regnskab, rapportering, logistik og automatisering af salgsstyrken. Løsningen har følgende fordele:

 

Hurtig implementering
SAP Business One er nem at installere og vedligeholde, da den er baseret på åbne standarder, som ikke blot understøtter integration med andre systemer, men også sikrer en kortere oplæringsproces for brugerne.

 

Rimelige omkostninger
SAP Business One, der er prissat med de små virksomheders økonomi for øje, tilbyder et fuldt program af informationsbehandlings-funktionalitet, som skaber ny værdi og er på et overskueligt investeringsniveau.

 

Øget produktivitet og omkostningsstyring
Den let forståelige brugerflade lærer den ansatte at bruge løsningen hurtigt, samtidig med at den understøtter hurtige omkostnings- og produktivitetsforbedringer. Drag & RelateTM-funktionen gør det muligt for brugerne at forbinde informationer fra forskellige områder, hvilket letter og forbedrer brugen.

 

Intelligent beslutningstagning 
SAP Business One giver ledere mulighed for hurtigt og effektivt at hente strategiske data hvor som helst i virksomheden, idet løsningen giver fuld kontrol over virksomhedens data og aktiviteter. Alt er samlet i ét og samme system.

 

Robust skalérbarhed
Den fleksible og kraftfulde teknologi gør det muligt for små og mellemstore virksomheder at sikre vækst samt løbende at ændre og tilpasse deres SAP Business One-løsning.

Se vores produktblade herunder

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvad RCS IT kan tilbyde, så ring og få en uforpligtende snak med Robert Schytt.