Brancheløsning

RCS IT kan tilbyde alle håndværkere en skræddersyet løsning, som kan hjælpe jer til at få et bedre overblik.

RCS IT sælger SAP Business One, som er et ERP-System specielt designet til små og mellemstore virksomheder. SAP Business One omfatter alle dele af en virksomhed som regnskab, finans, salg, kundestyring, indkøb, drift, lager, distribution, rapportering og administration. SAP Business One har mange muligheder, og det er her RCS IT’s viden kan hjælpe jer til at få mest muligt ud af systemet.

SAP Business One fås i dag på flere forskellige platforme, du vælger selv om du vil installere på din egen server eller holde dig til dine kerne kompetencer og lade os stå for det hele. Hav dit it-system i skyen, og ta det med dig overalt. Log på SAP Business One på mobilen, iPad eller via en computer. En løsning der netop kan tilpasses til jeres behov.

RCS IT har udviklet flere forskellige tillægsprogrammer til SAP Business One, som er fokuseret på at løse forskellige problemstillinger inden for bestemte brancher. En af vores Add Ons, Web Business Manager (RCS WBM) er relevant for mange håndværkere. RCS WBM er fuldt integreret med SAP Business One og kan benyttes til:

  • Tidsregistrering af medarbejdere. Kan også knyttes til et konkret projekt.
  • Fakturaer genereres i PDF format og kan sendes via E-mail.
  • Al kontakt med kunder kan dokumenteres og findes samlet.
  • Tilbud og kampagner kan sendes via RCS WBM
  • Og meget mere...