Brancheløsning

SAP Business One er et ERP-system der varetager alle dele af en virksomhed i et program. SAP Business One er en skræddersyet løsning til små og mellemstore virksomheder. SAP Business One har mange muligheder og funktioner, hvor RCS IT’s omfattende viden for optimal udnyttelse er vigtig for vores kunder. RCS IT ved at alle virksomheder er forskellige, og ved det er vigtigt at forstå hver enkelt kundes behov.

 

Hvad er SAP Business One?

SAP Business One er en komplet løsning, hvis vigtigste opgave er at give dig et overblik over alle virksomhedens aktiviteter I et program. Programmet understøtter bl.a.:

  • Regnskab og Finans
  • Salg og kundestyring
  • Indkøb og drift
  • Lager og distribution
  • Rapportering og administration

 

RCS IT har gennem mange år arbejdet målrettet på at skabe software løsninger der er fuldt integreret med SAP Business One. Dette gør at vi har et indgående kendskab indenfor bl.a. detailhandel. 

En af vores løsninger erRCS Webshop som er opbygget, og det eneste du skal er vælge et design med farver og logo. Herefter kan du selv styre din egen webshop, hvor du let kan oprette nye varer og knytte produkter til hinanden. Webshoppen er integreret med SAP Business One, og programmet kan derfor selv se om varerne ligger på lager eller er udsolgt. Dette giver værdi for dine kunder, da de ved hvor lang en leverings tid de skal forvente.

RCS IT har også et betalingssystem som er integreret til Wannafind, Nets m.m.
Med et betalingssystem kan du modtage online betaling fra kreditkort på din hjemmeside eller i din Webshop. Betalingssystemet giver dig et overskueligt overblik over butikkens omsætning, antal transaktioner, valutakøb og hvilke kreditkort der bliver anvendt. Det er også nemt og hurtigt at finde en specifik transaktion og godkende, annullere eller tilbageføre en betaling.