DSG Industri

DSG Industri 
- Lys, rum og frihed


DSG Industri arbejder med glas, som er et materiale, der i arkitektoniske værker symboliserer transparens og åbenhed, hvilket de fleste moderne virksomheder er interesseret i at udstråle.

Glas giver en fornemmelse af lys, rum og frihed, som man ikke kan skabe med andre materialer på samme måde. 

Derfor er glas populært som et arkitektonisk udtryk, og her fremstår DSG Industri som en førende ekspert på området i at bearbejde glas til alle typer af formål.

DSG sikrer funktionalitet og sikkerhed

DSG Industri er en virksomhed, der arbejder internationalt og derfor har et stort netværk i ind - og udland. Uanset hvilke udfordringer er DSG eksperter i at sørge for funktionalitet og sikkerhed i deres produkter og arkitektoniske værker. 

Anerkendelsen vises ved, at DSG har medvirket til at bygge nogle af Danmarks mest fascinerende arkitektoniske bygningsværker f.eks. Den Sorte Diamant i København.
 
Derudover har DSG Industri medvirket i bygningen af arkitektoniske pragtværker for verdensomspændende brands som Nokia, Hilton Hotel og Siemens. 

DSG er medlem af ”Virksomheder mod Kræft”

DSG har dog også øje for aktuelle problemer i samfundet og er derfor medlem af ”Virksomheder mod Kræft”. DSG er med andre ord en samfundsbevidst ekspert indenfor deres industri og udgør et forbillede for andre virksomheder ved at vise deres engagement i danskernes sundhed. 

RCS ITs Microsoft XAL løsning bidrager til DSGs professionelle håndtering af kunder

En virksomhed af DSGs format har behov for et emailsystem, der fungerer optimalt og sikkert. Derfor har DSG valgt RCS IT som deres leverandør til deres virksomhedssystem, hvor ordre- og indkøbsstyringen er integreret med MS Exchange og GFI FaxMaker, således at ordrebekræftelser og rekvisitioner kan sendes automatisk enten som e-mail eller fax.

Derudover kræver et firma, der har kunder af det format, som DSG har, en softwareløsning, der matcher deres professionalitet - og det gør RCS ITs Microsoft XAL softwareløsning. 

DSG bruger deres Microsoft XAL softwareløsning fra RCS IT til ordre- og produktionsstyring af det hærdede glas, der bestilles til brug for glasfacader, indendørs glasvægge, glasdøre samt brusedøre. Desuden bruges løsningen til basal økonomistyring. Med RCS ITs softwareløsning er DSG sikret en kompetent og brugervenlig softwarepakke, der effektiviserer det formelle papirarbejde i DSG i dagligdagen og sikrer at ordrer og indkøb per mail og fax fungerer perfekt.