Arkitektfirmaet Vallentin Haugland

Profil

Arkitektfirmaet Vallentin Haugland er et arkitektfirma i Horsens Midtby. Herfra har de vundet flere priser for deres arkitektoniske idéer og værker. Senest har de vundet en totalentreprisekonkurrence for Rønde Idrætscentersamt konkurrencen "Bo og Naboskab til 12 personer med Prader Willi syndrom" .

Arkitektfirmaet Vallentin Haugland koncentrerer deres arkitektrelaterede ydelser inden for bygningskunst, by- og landskabsplanlægning samt designopgaver. Kendetegnende for deres arkitektur er den nordiske arkitekturtradition som de udfordrer og løfter med deres unikke kreativitet. Det er vigtigt for firmaet, at der bliver ofret opmærksomhed på værdier som ressourcer, økonomi og socialt ansvar.

Behov i en IT-løsning

Arkitektfirmaet Vallentin Haugland oplevede et behov for en løsning, der kunne give overblik over projekter og timeforbrug på projekterne. 

RCS IT som samarbejdspartner

Valget faldt på RCS IT som IT-samarbejdspartner. RCS IT er med sin unikke ekspertise og mangeårige erfaring inden for IT-løsninger til virksomheder, en af de bedste til at vejlede omkring IT-løsninger og RCS IT tilbyder en række produkter som passer til forskellige brancher. RCS IT tager altid udgangspunkt i kundens specifikke behov og arbejder målrettet for at finde den rigtige løsning, der passer til den enkelte.

Bo Haugland Andersen fra Vallentin Haugland fortæller:

"Vi ”fulgte med” da Athena overgik til at blive RCS IT. Forud for dette havde vi haft en samtale med den nye ejer som fortalte om produktet fremadrettet. Vi bruger primært WTM Time- og sagsstyring til at registrere timer for den enkelte medarbejder. Dette fungerer fint på en god og overskuelig brugerflade. Imidlertid så bruger vi ikke alle mulighederne i produktet, men det har vi planer om at gøre i fremtiden. Vores samarbejde med RCS IT fungerer upåklageligt. WTM Time- og sagsstyring giver ikke anledning til at bruge kundesupporten særlig meget."