Dokument Skanning

RCS Dokument Scanning er en løsning, der kan spare dig for en masse tid og tastearbejde

 

Hvordan håndterer du dine fakturaer?
Håndtering af fakturaer er for mange virksomheder dyrt og tidskrævende. Derfor tilbyder RCS IT nu en automatisering, RCS Document Scanning. Elektronisk fakturahåndtering i skyen er en enkel løsning, og let at komme i gang med. Du forbedrer produktiviteten, effektiviteten og kontrollen i din virksomhed, samtidigt med at du slipper for papirhåndteringen.

RCS Document ProcessingHvordan virker det?

 

  1. Når du modtager en faktura eller et andet dokument i papirform, der normalt skal tastes ind i økonomisystemet, skal du nu bare skanne og sende den til skyen. Fakturaer der modtages på E-mail, fax, XML eller andre elektroniske former, går direkte ind i skyen.
  2. Dine data er nu i skyen, hvor de vil blive analyseret og fortolket. Data fra fakturaen er nu udvundet, og et billede af fakturaen gemmes til arkivering. Fakturaen, billede og data er straks klar til bekræftelse. Når du har bekræftet, kan alle oplysningerne findes i journalen i økonomisystemet. Hvis du har varekøbsfakturaer, kan vareinformationer på flere linjer fortolkes og afstemmes med indkøbsordren for at gå direkte til betaling.
  3. Fakturaerne er nu arkiveret i økonomisystemet og er nemt tilgængeligt til fremtidigt brug.

 

Signaturerobert