RCS IT er værdiskabende softwareløsninger

Eksperter i softwareløsninger til SAP Business One

Siden 1992 har direktøren i RCS IT, Robert Z. Schytt, arbejdet med at skabe unikke softwareløsninger til mindre og mellemstore virksomheder. Det gør ham til et af de mennesker i Norden der ved mest om implementering og tilretning af software til SAP Business One. 

Fra succes til succes

I ti år var han en af direktørerne i Athena IT-Group og sørgede for, at Athena IT-Group voksede fra en lille afdeling i Haderslev til fire afdelinger fordelt over Danmark og Tyskland. I maj 2008 opkøbte Robert Z. Schytt Athenas administrative virksomhedssystemer – ERP-systemerne og startede RCS IT. På få måneder voksede RCS IT fra 4 medarbejdere til i dag at beskæftige 8.

RCS IT – Our Resources deliver Consultancy and Solutions

De ansatte tæller folk som har arbejdet med implementering og udvikling af SAP-løsninger i mere end 10 år. Derfor har RCS IT et af de stærkeste mandskaber der kan løfte opgaver andre konsulentfirmaer ikke har ressourcer til. RCS IT udvikler ud fra kundens idéer og ønsker og alle løsninger har udgangspunkt i kundens behov. Derfor tilbyder RCS IT effektive og gennemtestede standardløsninger, såvel som nye unikke løsninger til den enkelte virksomhed.

RCS IT skaber værdier for din virksomhed

For RCS IT er det vigtigt at skabe værdi for kunderne og at levere en vare, der kan skabe mere dynamik, effektivitet og overskud i en virksomhed. Som certificeret SAP- og Microsoft-partner og forhandler af deres produkter, er der garanti for at RCS IT yder den optimale service. RCS IT har arbejdet tæt sammen med SAP Nordic og har udviklet lokalisering for 4 lande. 

En virksomhed med internationale visioner

Med sine efterspurgte softwareløsninger af høj kvalitet, ønsker RCS IT i fremtiden at blive en international virksomhed med afdelinger i flere lande. Målet er at blive den bedste leverandør af softwareløsninger til SAP Business One.