2014-09-05 0:00

Vin og spiritus grossister

Haller Vine A/S har over sommeren fået SAP Business One fra RCS IT. Derfor kan vi nu tilbyde jer et økonomi system, der er specielt tilpasset vin og spiritus grossister indenfor B2B. Den løsning Haller Vine A/S har købt ved RCS IT, er SAP Business One med få tilpasninger. Der er bl.a. taget højde for moms, spiritus afgifter osv. Halle Vine A/S har fået forbedret deres lagersystem, så de nu har et bedre overblik over deres lagerbeholdning. Samtidigt er der en integreret regnskabsfunktion, så deres lagerstyring og regnskabsoplysninger hele tiden synkroniseres.

 

Det er muligt, at få adgang til data via mobiler og tablets, så man altid kan se hvad man har på lager, kundedata, indkøbspriser, modtage ordre og meget mere mens man er på kundebesøg.

 

 

 

Haller Vine Logo   

Birgitte Christensen fra Haller Vine A/S er meget tilfreds, med deres nye økonomi-system, og siger:

 

”Overgangen fra vores gamle system til SAP Business One er gået smertefrit. Når vi støder på et problem, kontakter vi RCS IT, som hurtigt hjælper os med at løse problemet over telefonen"

 

Til Vinfolket

 

 

RCS IT har udviklet flere tillægsprodukter, der kan hjælpe med flere specifikke behov en virksomhed kan have. F.eks. har vi udviklet RCS WEB shop, som er fuldt integreret med systemet. Med den løsning, kan man hele tiden se hvad beholdninger af produkter er, selvom ordren kun lige er kommet ind via Webshoppen.

 

Læs mere om vores produkter her

 

SAP Business One frigiver nu, den nyeste version SAP Business One 9.1.   Med SAP Business One 9.1 får du endnu flere funktioner, der kan gøre din hverdag lettere.SAP Business One 9.1 kan tages med på farten, og tjekkes online lige meget hvor du er. Dette betyder for dig, at du kan følge med i alt, selvom du er på forretningsrejse. Det er let at se data over virksomheden, hvilket gør at man får et bedre beslutningsgrundlag, når der skal træffes vigtige beslutninger.

 

Do More Business2

 

Hvad er SAP Business One 9.1?

SAP Business One 9.1 er et økonomisystem specielt designet til små og mellemstore virksomheder. Alle virksomhedens funktioner er samlet i et system, hvorfra alle medarbejdere kan få adgang til netop de funktioner, de skal benytte i deres funktion, hvilket gør systemet let at integrere i din virksomhed.
Denne it-løsning er designet til at tilpasse sig virksomheden og dens behov. SAP Business One er et system der er lavet i mange forskellige sprog og valuta, og egner sig derfor godt til virksomheder, der ønsker at ekspandere til udlandet.

Signaturerobert