2014-09-23 0:00

Speed up dine forretningsprocesser

Invitation til åbent seminar den 05. november 2014

 

RLNB Busone V9 Accelbusperf

Arbejd smartere og åben op for nye muligheder med SAP Business One - det lette og overskuelige IT-system designet til virksomheder i vækst.

 

Små og mellemstore virksomheder kan ikke altid køre så effektivt som de gerne vil. Hvordan kan man blive mere produktiv, når man har begrænsede ressourcer?

 

SAP Business One fra RCS IT kan hjælpe dig med at køre din virksomhed. Det er et integreret forretningssystem, der er specielt designet til at varetage alle dele af små- og mellemstore virksomheder. Det hjælper virksomheder, med at automatisere alle sine kernekompetencer og effektivisere driften.

 

 

RLNB Bus One V9 Impriteffic 2

 

Et enkelt system med integreret IT-platform og med real-time billede, vil give overblik over processer og effektivitet – selv når du bruger mobile enheder.
Du kan optimere ressourcerne, spare tid og bedst af alt øge produktiviteten. Lad din virksomhed vokse på et overkommeligt budget og med enkel løsning, SAP Business One.

Når du køber SAP Business One fra RCS IT, er det muligt at udvide med moduler, for at automatisere din virksomhed endnu mere. Med RCS WEB Shop får du en integreret webshop, der automatisk videresender ordrer og ændrer beholdningen i dit varelager, når produkter sælges via Web-shoppen.

 

Læs mere om hvad RCS IT kan tilbyde her

 

Invitation til åbent seminar:

RCS IT vil i november afholde et kort seminar, hvor vi fremviser det nye SAP Business One 9,1. På mødet vil vi bl.a. gennemgå:

  • E-mail
  • Faktura
  • Online på mobil
  • Copy/paste til og fra Excel
  • Produktions modul
  • Implementering

Dette seminar vil finde sted kl. 14.00 den 05-11-2014 i Kolding (RCS IT, Kokholm 3C. 6000 Kolding). Det vil tage ca. 2 timer og der bydes på kaffe/the og en let anretning. Tilmelding sker via e-mail til bdc@rcs.dk eller ved telefon på 75 59 89 00.

 

Senest tilmelding fredag den 31. oktober.