2015-02-13 0:00

Prisliste Katalog

 

Prislistebilledet

 

Prisliste Katalog  

 

RCS IT har udviklet en ny rapport, som gennem SAP Business One kan lave dit prisliste katalog. Det betyder at virksomheder, der bruger det kendte økonomisystem SAP Business One, let kan printe et nyt prisliste katalog ud, hvor de nye oplysninger om priser, produkter og evt. anmeldelser er i.

 

Når man ændrer priser eller billeder af produkterne i SAP Business One, synkroniseres det automatisk med prisliste kataloget. 

 

Hvis man sælger til forskellige kundegrupper der har forskellige priser og vilkår, kan man let lave flere forskellige prisliste kataloger.

 

Prisliste katalogerne bliver opsat med det ønskede layout og kører derefter automatisk.

 

Så nu er det slut med prisliste kataloger der ikke er opdaterede.

 

 

SAP Business One  

 

SAP Business One er et økonomi system, der kan varetage alle dele af en virksomhed. SAP Business One tilgodeser behov inden for regnskab, rapportering, logistik og automatisering af salgsstyrken.

 

SAP Business One er specielt designet til små- og mellemstore virksomheder og kan hjælpe brugerne ved, at give et bedre overblik over virksomhedens aktiviteter og vise din data på en nem og overskuelig måde.

 

Man kan købe SAP Business One som licens og installere det på egne computere eller man kan købe en Cloud løsning, hvor RCS IT står for back up og vedligeholdelser.

 

Læs mere om SAP Business One her

 

Hvis du ønsker at høre mere, om hvad RCS IT kan tilbyde dig med dine specifikke behov ring til os på 75 59 89 00 eller se vores hjemmeside www.rcs.dk

 

 

 

RCS IT- Hvem er vi?  

 

Maaske

Mobilpaint

RCS IT er certificeret sælger af SAP Business One, og har i mange år arbejdet på at udvikle mange forskellige AddOns til SAP Business One. Vi tilbyder eksempelvis RCS WEB Shop, hvor du kan skabe din egen webshop, der synkroniseres med din lagerbeholdning, så dine kunder altid ved om du har varerne på lager. Web Shoppen er let at bruge, og man kan hurtigt tilføje produkter og knytte dem til hinanden.
Læs mere om RCS WEB Shop her

 

Findfacebook                     Linkedin3

 

 Signaturerobert