2015-03-31 0:00

mobilvenlig

Den 21. april skal din hjemmeside være ”mobilvenlig”, hvis din virksomhed vil have en god placering i google-søgninger.

 

Flere og flere google-søgninger fortages over mobilen og derfor ændrer google nu deres søgealgoritme. Det betyder at de hjemmesider der er ”mobilvenlige” i fremtiden kommer til at ligge først i søgeresultaterne.

 

Hvis du ofte laver google-søgninger via din mobil, har du måske lagt mærke til, at google siden november har stemplet hjemmesider som ”Mobilvenlig”, så mobil-brugere let kan fravælge hjemmesider, der ikke er tilpasset mobilen. Fra den 21. april vil dette stemple også påvirke din placering, og du risikere derfor at komme lagt ned på listen, hvis din hjemmeside ikke er tilpasset mobile enheder.

 

Hvordan ved jeg om min hjemmeside er ”mobilvenlig”?

 

Google har udviklet en lyntest der kan teste din hjemmeside. Klik her. Denne side analysere din hjemmeside og fortæller hvad der skal til for at gøre den mobilvenlig. Husk at lav stikprøver af flere forskellige sider på din hjemmeside.

 

Hastighed

 

Når du har gjort din hjemmeside mobilvenlig, skal du til at fokusere på hastigheden af din hjemmeside. Hastigheden vil i fremtiden blive vigtig, da google allerede nu arbejder på et stemple, der skal vurdere hjemmesiders hastighed.

 

Hastigheden er en meget kompleks størrelse, hvor mange forskellige faktorer har indflydelse. Google har selv udviklet et værktøj, der giver dig anvisninger til hvordan du opnår en hurtigere hastighed på din hjemmeside. Klik her.

 

Mobilvenlig Test

Så hvis du vil sikre dig en god placering ved google-søgninger, er det nu du skal få lavet de nødvendige ændringer.

Signaturerobert