Microsoft Dynamics C5 2014 frigives den 6. oktober 2013

 C5logo

 

 

Microsoft Dynamics C5 2014 frigives den 6. oktober 2013

Vi er glad for at kunne annoncere den kommende frigivelse af Microsoft Dynamics C5 2014. Den nye udgave er endnu mere intuitiv, nyttig og integreret med de apps og arbejdsgange, du allermest bruger. Men tag ikke bare vores ord for det, bestil Dynamics C5 2014 til din virksomhed og prøv det i dag!

 

Hvad der er nyt i Dynamics C5 2014
Du er netop en af de 80.000 danske kunder, som har valgt at basere dine vigtigste administrative opgaver på Microsoft Dynamics C5 løsningen. Siden den første udgave udkom i 1994, blev den Danmarks mest populære økonomisystem for de mindre virksomheder, som landets erhvervsliv består af. Dog må man ikke hvile på laurbærrene. Microsoft Danmark har investeret i flytningen af Microsoft Dynamics C5 til samme platform som Microsoft Dynamics NAV. Det giver dig en dejlig fleksibilitet i løsninger, som nu i endnu højere grad kan tilpasses til dine dynamiske behov.
Tjek den nu!

 

Flere strenge at spille på
Med den nye C5 version får du mulighed for nem online adgang via Microsoft Azure, som er Microsoft egen Cloud hosting platform, RCS hosting eller hjemme hos dig. Nu kan du hurtigt integrere din Dynamics C5 til Office 365 via single Sign-On. I øvrigt har du rollebaseret adgang til dine virksomheds kerneinformationer. Du får også et stabilt økonomisystem, som kan supportere dig med at aflevere rapporteringer til myndigheder. Microsoft Dynamics C5 2014 hjælper dig med din finans, det giver bla. et ubegrænset antal regnskaber, medarbejderkartotek, lagerstyring, kunde- og leverandørstyring. Du får et velafprøvet regnskabsprogram, som vokser ud fra dine behov. Samtidig bliver du en del af Microsoft Dynamics C5 netværk, som skaber de nye standardløsninger ved den tilbagemelding, du giver os. Dynamics C5 2014 holder hermed strategien for de mindre virksomheder og dedikerer sig til 1-3 regnskabsbrugere. Når virksomheden vokser til flere, kan du enkelt overgå til Dynamics NAV.

 

Microsoft support
Er du en loyal kunde med opdateringsabonnement og bruger du eventuelt en af de gamle C5 version fra 2010 eller tidligere? Det er en helt naturlig process, at Microsoft stopper support af de gamle produkter. Et skift til C5 2014 er jo et stort skridt. Hvad ellers skal man gøre for at fastholde Microsoft support?
RCS har en særlig anbefaling til dig. Du kan roligt køre på din C5 videre i nogle år fremover, hvis du opdatere din C5 til version 2012, som er dækket af Microsoft support helt frem til 2018!
Få et tilbud nu på at ajourført din C5 til version 2012.