Hvor skal du hen?

Der er brydning i tiden, økonomisystemerne forandres og nogle annonceres på pension i 2018. C5 virker fortsat, der tilføjes blot ikke ny funktionalitet efter 2018.

 

Mange bruger stadig 10 år gamle C5 versioner fx v.3.0 fra 2002 eller ældre.

 

 

Når du skal fremad er der flere veje at gå:

  • det letteste er at fortsætte med den kendte løsning og opdatere den til nyeste version. Giver en stabil kendt løsning fremadrettet indtil efter 2018.
  • det billigste er at konvertere til SAP Business One, som har den tætteste integration. Giver en stabil kendt løsning med integration ikke kun til Dito, men også til webshop, smartphones mfl.
  • konkurrenterne og andre der ikke kender Dito-løsningen, siger skift til MS Dynamics NAV, det er fremtidssikkert. Giver en ny løsning, som først skal læres.

C5muligheder

RCS IT anbefaler, at fortsætte med at bruge en kendt opdateret løsning, der vil være velfungerende de næste 5 år. Hvad enten det er en opdateret C5 eller SAP Business One løsning.

Det giver mulighed for at focusere på virksomhedens kerneområder.

 

Brug investeringerne til løsninger, der forøger salget og effektivisere arbejdsgangene.

 

Det kunne være web-løsninger, der hjælper kunden med at servicere sig selv, når han har tid uafhængig af åbningstiden.

Medarbejderne får derved tid til at hjælpe kunden med de mere komplekse spørgsmål.

 

Som SAP og Microsoft certificeret partner og med dybt kendskab til Dito kan RCS IT rådgive i de konkrete sager og afgive tilbud på løsninger baseret på alle 3 produkter.