Få bedre tid og overblik

 

 Står du og mangler et it-system, der bare virker?                SAP Busi One PCG8 130 R P (1)

SAP Business One Rolebased 

Så kunne SAP Business One være en oplagt mulighed. SAP Business One er en løsning der sikre dig et overblik over alle dine aktiviteter. Løsningen kan konfigureres af RCS IT, så det passer lige netop til din virksomhed og jeres behov. Med SAP Business One kan din virksomhed spare tid, ved at alle informationerne er samlet i samme system. Du vil med SAP Business One hurtigt kunne finde oplysninger om din virksomhed, og dermed får du et bedre grundlag for at træffe dine valg i fremtiden.

 SAP App Iphone   SAP AppSAP App Ipad

SAP Business One kan benyttes i alle virksomhedens forskellige funktioner, hvor den viser netop de informationer, du har brug for i din rolle. Den kan bruges som en mobil løsning, mens du er på farten. Via SAP Business One kan du nemt se, alle dine aktiviteter og ressourcer og dermed se hvor stor en kapacitet du har til rådighed.

 

Du får et overblik der er guld værd. Efter at have investeret i SAP Business One, vil din virksomhed være godt rustet til fremtiden, uanset hvad den bringer.

 

 

Robert Kontakt3

 

Du er altid velkommen til at ringe til Robert Schytt, som kan fortælle dig mere om både standart og individuelle løsninger som RCS IT kan tilbyde.

Ring på 75 59 89 00 eller send en mail til salg@rcs.dk