Do More Business

Do More Business1 

Sommerferien er slut, og hverdagen er tilbage. SAP Business One frigiver nu den nyeste version SAP Business One 9.1.

 

Do More Business2

Med SAP Business One 9.1 får du endnu flere funktioner, der kan gøre din hverdag lettere.
SAP Business One 9.1 kan tages med på farten, og tjekkes online lige meget hvor du er. Dette betyder for dig, at du kan følge med i alt, selvom du er på forretningsrejse. Det er let at se data over virksomheden, hvilket gør at man får et bedre beslutningsgrundlag, når der skal træffes vigtige beslutninger.

 

Med det nye SAP Business One 9.1 kan du gennemføre en ordre med det samme. Det betyder for dig, at ordre og faktura straks vil blive sendt til din kunde. Du skal derfor kun tænke på en ny ordre nu, så kører resten automatisk.

 

Hvad er SAP Business One 9.1?
SAP Business One 9.1 er et økonomisystem specielt designet til små og mellemstore virksomheder. Alle virksomhedens funktioner er samlet i et system, hvorfra alle medarbejdere kan få adgang til netop de funktioner, de skal benytte i deres funktion, hvilket gør systemet let at integrere i din virksomhed.
Denne it-løsning er designet til at tilpasse sig virksomheden og dens behov. SAP Business One er et system der er lavet i mange forskellige sprog og valuta, og egner sig derfor godt til virksomheder, der ønsker at ekspandere til udlandet.

 

Robert Kontakt3

 

Du er altid velkommen til at ringe til Robert Schytt, som kan fortælle dig mere om både standart og individuelle løsninger som RCS IT kan tilbyde.

Ring på 75 59 89 00 eller send en mail til salg@rcs.dk